O NAMA

Optimus pharmaceuticals je farmaceutska kompanija sa sedištem u Beogradu, osnovana 2016.godine sa idejom da na prostoru Srbije i zemljama u regionu pruži inovativna rešenja na polju ginekologije.

Sve(T) počinje rađanjem

Svet u kom danas živimo je mesto koje nije naklonjeno zdravlju- ubrzan ritam života, loše prehrambene navike, nizak nivo osvešćenosti u vezi za zdravim životnim stilovima- doveo je do toga da globalno gledano postoje bolesti gotovo epidemijskh razmera, koje imaju veze upravo sa nezdravim životom.

U takvom okruženju čini se da je poseban izazov očuvanje reproduktivnog zdravlja žene od najranijih uzrasta, kroz sve faze razvoja žene do poznih godina i menopauze.

U potrazi za inovativnim, a sigurnim, jednostavnim, a efikasnim, praktičnim i ekonomski dostupnim rešenjima za lečenje i pre svega očuvanje zdravlja, uvek na prvom mestu imamo zdravlje žene.

Jer verujemo da zdrav svet počinje od zdravlja žene.

Pun krug prijateljstva

Podjednako smo posvećeni i saradnji sa stručnom zajednicom, sa lekarima i farmaceutima, stručnim udruženjima i sekcijama i obrazovnim ustanovama, kroz prezentaciju i promociju naših proizvoda, kao ravnopravan partner i prijatelj.

Uvek u potrazi za rešenjima koja će unaprediti praksu, omogućiti adekvatnije lečenje, na prvom mestu nam je poverenje i to da u svakom trenutku budemo pouzdan partner.

Kompanija Optimus pharmaceuticals sarađuje sa nekoliko svetski poznatih partnera iz farmaceutske industrije poput renomirane kompanije Bayer, Deerland and Enzimes, Phytonet, Establo pharm itd.

 Najbolje tek dolazi

Optimus (na latinskom - najbolje) ispred svega što radi na prvo mesto stavlja, i trudi se da obezbedi najbolji mogući kvalitet – od izbora inostranih i domaćih partnera sa kojima razvija svoje proizvode, sirovina i materijala, do nivoa proizvodnje samih preparata, dizajna, logistike, stručne promocije i marketinške postavke koju sprovodi.

Slogan biramo najbolje je svakako pravo ogledalo svega što radimo, ali i velika odgovornost kompanije prema krajnjem korisniku.

 

Kontakt

Adresa

Milutina Milankovića 9ž ǀ 11070 Beograd

Telefon/email

Tel:

Email: office@optimuspharm.rs

PROIZVODI