O NAMA

POSLOVANJE

Kompanija je strateški orijentisana na povećanje izvoza i razvoj novih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe zahtevnog inostranog tržišta. U zemljama srednje i istočne Evrope, u kojima ima sopstvena predstavništva i fabrike, poslovanje Belupa se razvija i raste.

Belupo danas, osim na hrvatskom, posluje i na 18 evropskih farmaceutskih tržišta. Orijentacija na osvajanje novih tržišta ostaje kao prioritet i jedini način da nastavimo dosadašnji rast. U idućem periodu naši strateški ciljevi su, još dublja penetracija na tržišta CEE i SEE posebno CIS zemlje, snažnije fokusiranje na nekoliko novih grupa lekova i dalju diversifikaciju sadašnjeg portfolia. U globalnoj strukturi proizvodnog portfelja planiramo zaokret u smislu razvoja novih proizvoda i snažnijoj participaciji OTC proizvoda u ukupnoj prodaji regionalnog, ali i globalnog tržišta.

VIZIJA I MISIJA

Vizija Belupa je - Postati vodeća farmaceutska kompanija u srednjoj i istočnoj Evropi.

Misija Belupa je - Čuvajmo zdravlje zajedno.

NAŠI CILJEVI

IZVRSNOST – osiguranje konkurentnosti

STRAST- entuzijazam I predanost radu

POVERENJE – društveno odgovorno poslovanje

ZADOVOLJSTVO - komunikacija

KREATIVNOST I INOVATIVNOST – inovativna rešenja

Uz kvalitet kao imperativ stvaramo poželjno radno mesto u modernoj organizaciji sa otvorenom komunikacijom koja podstiče kreativnost u svemu što radimo.

STRATEGIJA

Razvoj novih proizvoda I povećanje prodaje, kako na domaćem tako i na 18 evropskih izvoznih tržišta, strateška su orijentacija svih 1500 zaposlenih u Belupu. Strategija rasta kompanije ostvaruje se kombinacijom organskog i neorganskog rasta – snažnom usmerenošću na internacionalizaciju poslovanja i jačanje tržišnog udela u Republici Hrvatskoj.

PARTNERI

Zahvaljujući svom položaju na tržištu, poslovnom pristupu i ponašanju, kao i tehnološkim mogućnostima i proizvodnom potencijalu Belupo je zadobio poverenje uglednih farmaceutskih proizvođača sa kojima ostvaruje raznovrsnu i uspešnu saradnju. Među njima se ističu:  Mylan, Pharmathen, Medis, Lupin, Torrent.

ZAPOSLENI

Snaga Belupa su njegovi zaposleni. Zahvaljujući njihovom entuzijazmu, želji za dokazivanjem, predanosti poslu, lojalnosti kući, kao I  ravnoteži iskustva i mladosti, Belupo raste sve ove godine.

Sa Belupom živi i radi oko 1500 zaposlenih.

Belupo bez struke, znanja i sposobnosti svojih najobrazovanijih kadrova ne može zamisliti svoju budućnost. Kontinuirana razmena iskustva i sticanje novih znanja zaposlenih u Belupu na posdiplomskim studijama, seminarima, kongresima i simpozijima širom Europe pretpostavka je Belupovih novih uspeha.

ISTORIJAT

Lekove proizvodimo od 1971. godine.

1980. godine modernizujemo i širimo proizvodnju sa fabrikom u Koprivnici.

1999. godine se gradi pogon na 7.000 m2 po svetskim standardima.

2004. godine počinje sa radom nova fabrika krema, masti, losiona i gelova.

2005. godine je izgrađena mikrobiološka laboratorija.

U 21. veku razvoj ne staje. Otvara se nova fabrika krema i gelova.

2015. godine počinje izgradnja, a 2017. godine proizvodnja u novoj fabrici tvrdih, polutvrdih i tečnih lekova.

Kontakt

Adresa

Mosorska 1, Beograd 11 000

Telefon/email

Tel: 011 2516514

Email:

PROIZVODI