O NAMA

Bioderma je dermatološki brend zasnovan na ekobiologiji. Zajedno sa dermatolozima i zdravstvenim radnicima laboratorija Bioderma kreira proizvode koji sprečavaju, neguju i prate dermatološke tretmane dugoročno. Pomažu Vam da očuvate zdravlje vaše kože. Zahvaljujući ekobiološkom pristupu, proučavanju biologije kože sa njenim unutrašnjim i spoljašnjim interakcijama, Bioderma proizvodi vam pomažu da poboljšate kvalitet vašeg života. Koristi biološki aktivne sastojke koji uticajem na prirodne mehanizme leče probleme kože nastale zbog uticaja okoline, medicinskih tretmana i procesa starenja.

Dermatološki proizvodi Bioderma su formulisani i proizvodeni u Francuskoj. Jedna lokacija u Eks-en-Provansu je odgovorna za sve NAOS industrijske i istraživačko-razvojne aktivnosti, dozvoljavajući kompletnu kontrolu nad lancem vrednosti naših proizvoda. NAOS postavlja najstrožije kriterijume u pogledu standarda farmaceutske industrije, što rezultira jedinstvenom ekobiološkom stručnošću i kvalitetom.

Svakog dana kao prevencija, ili nakon, tokom i posle dermatološkog tretmana, Bioderma osnažuje zdravlje vaše kožu. Zato njene proizvode kreiraju dermatolozi, propisaju lekari i prodaju zdravstveni radnici.

Danas, sa preko 50 međunarodnih patenata, prisutna u preko 70 zemalja širom sveta, Bioderma je favorit dermatologa i farmaceuta, kao i miliona zadovoljnih korisnika.


Kontakt

Adresa

Telefon/email

Tel: 011/655-05-65

Email: bioderma@rs.naos.com

PROIZVODI