O NAMA

CRYSTAL DERMA - PROVERENI KVALITET KOZMETIČKIH PROIZVODA


Crystal Derma je kompanija koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda sa tradicijom dugom 20 godina. Proizvodi se izrađuju po sopstvenim formulacijama i usklađeni su sa evropskim i domaćim propisima i standardima (ISO 9001, ISO 22716 (Cosmetics GMP), ISO 45001 i ISO 14001).

Na čelu Crystal Derme se nalazi diplomirani farmaceut, specijalista farmaceutske tehnologije, Suzana Koprivica-Lujić, koja je svoje dugogodišnje iskustvo uložila u proizvodnju kvalitetnih, bezbednih i efikasnih kozmetičkih proizvoda, ispitanih u akreditovanim domaćim i stranim laboratorijama. Svi Crystal Derma proizvodi su napravljeni u vlastitoj razvojno - kontrolnoj laboratoriji, u čijem timu su zaposleni farmaceuti - specijalisti kozmetologije, koji svoja stručna znanja objedinjuju u različitim sektorima - od razvoja i kontrole kvaliteta do proizvodnje.

Kvalitet, bezbednost i efikasnost su pojmovi koji najbolje opisuju proizvodni program Crystal Derme - kompanija konstantno radi na održavanju i unapređenju kvaliteta svojih proizvoda, za koje se koriste isključivo proverene i kvalitetne sirovine renomiranih svetskih proizvođača. Praćenje najnovijih svetskih dostignuća i trendova u oblasti kozmetologije i poštovanje važeće evropske regulative, kao i dnevna proizvodnja manjih količina koje prate dinamiku tržišta, čine Crystal Dermu jednom od najuspešnijih domaćih kompanija u ovoj oblasti. Proizvodi Crystal Derme se prodaju ne samo na teritoriji Srbije, već i u većini zemalja u regionu. 


Kontakt

Adresa

Krušedolska 11, Beograd 11000

Telefon/email

Tel: 011 2400812

Email:

PROIZVODI