O NAMA

GMZ Ervamatin

Kompanija GMZ Ervamatin već 25 godina, uspešno uvozi, distribuira i proizvodi prirodne kozmetičke proizvode i dijetetske suplemente najvišeg kvaliteta. Cilj kompanije, koja je tržišni lider u svojoj oblasti, je da odličnim proizvodima, korisničkom podrškom stručnih i motivisanih zaposlenih konstantno postavlja više standarde u sferi poslovanja, ali i zdravog života.

Za proizvodnju naših proizvoda se koriste samo sastojci prirodnog porekla koji dolaze direktno sa područija Južne Amerike. Kompanija u svom port foliju ima 31 proizvod, svaki od njih odgovara potrebama tržista I izrađen po najvisim Svetskim I Evropskim standardima,

Odgovorno lice kompanije, koje godinama usmerava rast I razvoj proizvoda je dr Jelena Grujičić :“Naša filozofija je oduvek bila: "Uspeli smo samo onda kada su naši klijenti zadovoljni", zbog čega uveravamo sve korisnike da je reč o visoko kvalitetnim proizvodima, extraktima i biljnim sirovinama koje su priznate od strane Svetske zdravstvene organizacije i poseduju odgovarajuce sertifikate. Godinama se trudimo da zadovoljimo potrebe stanovnistva kontinuiranim usavrsavanjem u oblasti dijetetike. Našim klijentima činimo dostupnim kvalitetne proizvode brinući o njihovom budzetu. Stalno pratimo inovacije na tržištu, zapošljamo visokokalifikovane kadrove kako bi smo stručnoj javnosti i klijentima učinili dostupnim sve relevantne informacije. U tom duhu, na ovogodisnjem FASUSU, izabrali smo renomiranog profesora sa Farmaceutskog fakultete dr Neneda Ugrešića, koji će na sručan način predstaviti jedan od naših proizvoda Amazonsku Graviolu. Cilj teme je da pribilžimo blagotvorna dejstva u savremenoj terapiji ovog jedinstvenog proizvoda iz Latinske Amerike.”

Svi proizvodi kompanije GMZ Ervamatin poseduju sledece sertifikate:


·        Uverenje, dozvolu i broj Ministarstva zdravlja Repubilke Srbije.

·        Stručno mišljenje, kategorizaciju i deklaraciju Farmaceutskog fakulteta.

·        Stručno mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti Instituta za javno zdravlje.

·        HACCP i ISO 9001, GMP sistem

Kontakt

Adresa

Bulevar Mihaila Pupina 10Z, 11070, Beograd

PROIZVODI