O NAMA

Nacionalna Asocijacija Studenata Farmacije - Srbija (NAPSer) je osnovna 2008. godine kao neprofitna i apolitična organizacija sa sedištem na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu i od tada se sa svojim aktivnostima zalaže za bolji položaj studenata farmacije i farmacije-medicinske biohemije u Srbiji, unapređenje znanja i života studenata.

Punopravna je članica Svetske federacije studenata farmacije (IPSF) i Evropske asocijacije studenata farmacije (EPSA), a čine je pet lokalnih kancelarija sa sedištem na fakultetima koji imaju obrazovni profil farmacija, odnosno farmacija-medicinska biohemija: BPSA (Beograd), PSANS (Novi Sad), NiPSA (Niš), EUPSA (Novi Sad) i KgPSA (Kragujevac). Punopravno članstvo u Svetskoj i Evropskoj organizaciji omogućava joj da organizuje edukativne projekte, sprovodi aktivnosti Javnog zdravlja i humanitarne akcije, pored toga učestvuju i u raznim projektima razmene i kongresima van granica naše zemlje. NAPSer se može pohvaliti i činjenicom da već trinaest godina za redom organizuje „NAPSer Kongres“ na Zlatiboru sa internacionalnim učešćem, koji na jednom mestu okuplja 250 studenata i vrsne stručnjake iz oblasti zdravstvenih nauka.

Zalaganje NAPSer-a prepoznato je od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva zdravlja, Farmaceutske komore Srbije, Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije, Saveza farmaceutskih udruženja Srbije sa regionalnim udruženjima, eminentnih farmaceutskih kompanija, farmaceutskih fakulteta i fakulteta sa smerovima IAS Farmacije koji nesebično pružaju podršku unapređenju Asocijacije.

PROIZVODI

Slika Naziv