O NAMA

New Med osnovan 05.05.2008. godine u Beogradu je nezavisna, privatna, porodična kompanija.Osnovna delatnost kompanije New Med je proizvodnja, uvoz i distribucija lekova, medicinskih sredstava i suplemenata. New Med , poštuje znanje i kvalitet kao imperativ. Neprekidnom sopstvenom edukacijom i praćenjem svetskih i evropskih trendova u medicini i farmaceutskoj industriji stvaramo poziciju poželjnog poslovnog partnera evropskih i svetskih farmaceutskih proizvođača.U tom smislu New Med je u proteklih godinu dana proizveo i sopstveni PL (Private Label), proizvode Gyinos, Novosolv, GlukogelS, CinkaroS i ZdraSi.  

Danas smo prisutni na farmaceutskim tržištima Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije. New Med obezbeđuje kompletnu podršku partnerskim kompanijama.To podrazumeva usluge zastupanja, uvoza i distribucije lekova, medicinskih sredstava i dodataka ishrani veleprodajama i krajnjim korisnicima u Srbiji.Takođe, nudimo usluge reexport/izvoz u države u regionu koje uključuju usluge poput registracije i farmakovigilanse, kao i usluge promocije i marketinga.

New Med ulaže veliku energiju, znanje i novac u aktivnosti koje promovišu zdrave stilove života za celu porodicu.Kontakt

Adresa

Japanska 5/14

Telefon/email

Tel: + 381 11 4039 807

Email: newmed@sbb.rs

PROIZVODI