O NAMA

SIGURNOSNI STANDARDI RILASTILA

 

NAŠE VREDNOSTI

 

KVALITET

Osnovna vrednost i istorijski faktor koji leži u osnovi Rilastilovih smernica je kvalitet, a zagarantovan je trudom u stvaranju i formulisanju naučnih laboratorija i neprestanim istraživanjima. Pažljivo odabrani aktivni sastojci osiguravaju najbolji kvalitet i visoke performanse.

 

SIGURNOST

Dermatološka sigurnost zagarantovana je dermatološki i mikrobiološki testiranim formulama, strogo odabranim aktivnim principima i neprestanim ispitivanjem sirovina i gotovih proizvoda.

 

EFIKASNOST

Inovativni aktivni sastojci, specifične formule, upotreba materijala za pakovanje dizajniranih da na najbolji način sačuvaju integritet formula, klinička ispitivanja i visokokvalitetna obrada – garantuju efikasnost Rilastil proizvoda.

 

DERMATOLOŠKA ETIKA

 

EFIKASNOST I PRIHVATLJIVOST

 

Strogo odabrani aktivni sastojci osiguravaju najbolji kvalitet i visoke performanse. Efikasnost je zagarantovana kliničkim testovima na svakom proizvodu sa bogatim dermatološkim i farmakološkim znanjem Rilastil istraživačkih laboratorija.


DERMATOLOŠKA SIGURNOST

Dermatološka sigurnost je zagarantovana klinički testiranim formulama.


DERMATOLOŠKA TOLERANCIJA

Tolerancija je zagarantovana testovima provedenim na metalima koji najčešće izazivaju preosjetljivost kože, a to su nikl, kobalt, hrom, paladij i živa, kao i testovima tolerancije na osjetljivoj koži.

PROIZVODI