O NAMA

Pretvarati snove i vizije o poslovnom uspehu u stvarnost i deliti ih sa saradnicima i partnerima, sastavni je deo poslovanja farmaceutske kompanije Salveo.

Naš slogan Biram zdravlje” je odraz celokupnog načina funkcionisanja kompanije. Zato naš tim čini grupa društvenoodgovornih pojedinaca, kreativnih i proaktivnih stručnjaka koji svoju strast pokušavaju da prenesu čineći dobro za zajednicu, pre svega kroz kontinuirano obezbeđivanje kvalitetnih lekova, ali podjednako važno – kroz saradnju sa zajednicom u rešavanju aktuelnih problema, uz brojne donatorske, sponzorske i humanitarne aktivnosti za konstantan doprinos sredini u kojoj živimo, radimo i stvaramo.

Ovakav pristup, koji osim na radnom mestu, zahteva i promenu u načinu na koji pristupamo životu, zaslužan je za konstantan rast iunapređenje poslovanja. Salveo svakodnevno uspešno upravlja farmaceutskim, prodajnim i marketinškim znanjima koja povezuje u najnovija poslovna rešenja i prakse. Sve ovo nam pomaže uostvarenju naše misije – da kreiramo jedinstveno iskustvo kroz strast, uvažavanje i inovativan pristup koje pokreću naši zaposleni.

Integritet, timski rad, strast i otvorena komunikacija predstavljaju temeljne vrednosti naše firme.


Salveo korporativni: https://www.salveopharma.rs/

Biram zdavlje: https://www.biramzdravlje.rs/

Merz spezial: https://merz-spezial.rs/

Tetesept: https://tetesept.rs/tetesept/

Web shop: https://www.biramzdravlje.rs/shop/


 

Kontakt

Adresa

Tošin Bunar 272, Novi Beograd

PROIZVODI