O NAMA

Vichy Laboratorije su francuski dermokozmetički brend čije se polje ekspertize širi kroz više oblasti uključujući negu i higijenu kože, proizvode za negu kose i zaštitu kože od sunca i šminku. Brend je osnovan 1931. godine zahvaljujući dermatologu dr Haleru koji je dokazao blagotvorna svojstva Vichy vulkanske mineralizovane vode. Poznata po svojim delovanjima ojačavanja i obnavljanja zaštitne barijere kože, ova voda velike mineralne raznolikosti je temelj Vichyjeve vizije dermokozmetike: stavljanje efikasnosti i bezbednosti u središte formulacija i posvećenost istraživanja i inovacija poboljšanju vidljivih znakova zdrave kože u svakom životnom razdoblju.

PIONIR NAUKE O EKSPOZOMU

Naša ekspertiza oslanja se na proučavanje elemenata koji utiču na evoluciju zdravlja kože kroz vreme. Danas znamo da je stanje kože uvek kombinacija višestrukih uticaja: okoline, ponašanja i hormona, a da je iznad svega njihov kumulativni uticaj onaj koji može da poremeti biološke funkcije kože i ubrza pojavu znakova starenja. Od 2016. godine ova saznanja pretvaramo u pionirsku nauku: nauku o ekpozomu kože.

Ova nauka nas je vodila u razvoju multidisciplinarnog pristupa dermokozmetici kombinujući dermatologiju sa drugim poljima medicine i tako omogućavajući da se bavimo vidljivim simptomima disfunkcije kože kroz ponudu proizvoda čija je efikasnost testirana u realnim životim uslovima. Naši protokoli uključuju moćne kombinacije dermatoloških aktivnih sastojaka u hipoalergenim formulacijama i preporuke za usvajanje zdravih nauka podržane od strane našeg multidisciplinarnog medicinskog borda.

Vichy je posvećen pridobijanju što boljeg razumevanja faktora ekspozoma i njihovog uticaja na zdravlje kože i ovu vrlo važnu oblast istraživanja podržava kroz godišnje dodele stipendija mladim naučnicima širom sveta.

UVEK UZ ŽENE DA BISMO POBOLJŠALI POTENCIJAL NJIHOVE KOŽE U SVAKOM ŽIVOTNOM RAZDOBLJU

Vichy brend predvodi medicinsku lepotu i osnažuje žene i prati ih kroz život. Kao pionir nauke o ekspozomu nastavljamo da finansiramo i podržavamo razvoj naučnog znanja na temu zdravlja kože. Posvećeni smo praktičnim inovativnim dermokozmetičkim rešenjima za svaku kožu kroz razvoj proizvoda vođen načelima efikasnosti, bezbednosti i poverenja. Vichy proizvodi čine da koža izgleda zdravije i stvaraju pozitivan uticaj na sveopšte dobro stanje žene u svakom životnom razdoblju.

Znanje je moć i u to čvrsto verujemo! Bolje znanje o koži daje nam moć da delujemo na najbolji način sa ciljem očuvanja potencijala mladosti kože. Zahvaljujući tehnologiji, naša ekspertiza danas je dostupna svima.

Kontakt

Adresa

Telefon/email

Tel:

Email:

PROIZVODI