O NAMA

O KOMPANIJI KOLOID

 

Koloid je visoko-tehnološka nacionalna kompanija, sertifikovana za obavljanje inovacione delatnosti od strane Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, koja se već 16 godina bavi proizvodnjom preparata na bazi koloidnog srebra i zeolit klinoptilolita i njihovom integracijom u širok dijapazon proizvoda za zaštitu zdravlja, jačanje imuniteta i negu kože.

 

 

Kombinujući nauku, inženjering i nano-tehnologiju, Koloid atomskom preciznošću i bez mikro nesavršenosti dizajnira paletu proizvoda zadivljujućih osobina, koji pripadaju generaciji pametnih proizvoda!

 

 

Oslanjajući se na tehnologiju koloidnog srebra i zeolit klinoptilolita i njihovu integraciju u gotovo sve proizvode i za sva indikaciona područja, Koloid proizvodi prirodne proizvode, koncipirane na naučnoj osnovi. Inovacije kompanije prostiru se i na sferu robotike, te tako Koloid implementira veštačku inteligenciju u mobilne robote i uređaje za aerosolnu dezinfekciju prostora, sa krajnjim ciljem zaštite ljudi od patogenih mikroorganizama.

 

 

Poslovna sedišta kompanije Koloid nalaze se u Beogradu, Moskvi, Nemačkoj, Kanadi, Bugarskoj, Sloveniji, na Kipru, kao i u poslovnicama u širem regionu. 

 


Kontakt

Adresa

Prve pruge 7, Beograd 11080

Telefon/email

Tel: 011 7193362

Email: prodaja@koloid.rs

PROIZVODI