PREGLED PROIZVODA

Andromeda

ACTISPERM

Lubrikantni vaginalni gel indikovan za povećanje šanse začeća

6 napunjenih aplikatora za jednokratnu upotrebu (5 mL)


EVA INTIMA® ActiSperm je lubrikantni vaginalni gel koji je pogodan za upotrebu kod žena u reproduktivnom dobu pre odnosa za vaginalno podmazivanje i za stvaranje odgovarajućeg okruženja koje će održavati vitalnost i pokretljivost sperme, povećavajući šanse za začeće na prirodan način.



Kako deluje?


EVA INTIMA® ActiSperm

je lubrikantni vaginalni gel rastvorljiv u vodi sa pH vrednošću i osmolalnošću sličnim spermi. Njegov sadržaj prirodnih polisaharida, pruža antioksidativnu zaštitu spermi, održava pokretljivost i efikasnost sperme. Na taj način pomaže u održavanju vitalnosti sperme, povećava šanse za začeće i pojačava vaginalno podmazivanje tokom seksualnog odnosa.

EVA INTIMA® ActiSperm

nije kontraceptiv. Ne ubija spermu i ne ometa njenu funkciju. Ne sadrži hormone, lekove, veštačke boje i parfeme.


Kako da ga koristim?


EVA INTIMA® ActiSperm

se može primeniti do 15 minuta pre odnosa. Njegova upotreba pre seksa i zadržavanje u vagini omogućava njegovu bolju disperziju i favorizuje spontanost tokom seksa.

Držite vaginalni aplikator na njegovoj širokoj strani. Sa mlaznicom okrenutom prema dole, protresite je da biste pomerili sadržaj prema mlaznici. Dok držite aplikator u ovom položaju, okrenite i otvorite zaštitni poklopac.

Ubacite mlaznicu duboko u vaginu, najbolje dok ležite, i stisnite aplikator da biste ubacili sadržaj u vaginu. Uklonite aplikator bez prestanka pritiska na njegove zidove. Bilo koja količina koja izađe iz vagine nakon nanošenja može se lako ukloniti suvom maramicom