PREGLED PROIZVODA

Andromeda

RESTORE GEL pH 3.8

Vaginalni gel za reparaciju povređene ili atrofične sluzokože vagine

9 napunjenih aplikatora za jednokratnu upotrebu (5 g)


EVA INTIMA® RESTORE GEL pH 3,8 pomaže da se poboljša regenerativni kapacitet vaginalne sluzokože i promoviše brz oporavak atrofičnih i distrofičnih stanja. Najčešći uzroci su menopauza ili prerano otkazivanje jajnika, kao i tretmani raka i/ili ginekološke procedure.



Kako deluje?

EVA INTIMA® RESTORE pomaže u formiranju zaštitne membrane koja pospešuje regeneraciju vaginalnog epitela i održava prirodnu vlažnost vagine, uglavnom zahvaljujući hijaluronskoj kiselini sa njenom snažnom hidrofilnošću. Pored toga, pažljivo odabrani biljni ekstrakti (kamilica, aloja, neven, azijska Sentela i Melalefka) i prebiotik BioEkolija uključeni u njegov sastav, pružaju trenutno umirujuće dejstvo protiv simptoma vaginalne suvoće, kao što su peckanje i svrab. U isto vreme, mlečna kiselina koju sadrži pomaže da se pH vagine vrati na normalnu kiselu vrednost.



Kako da ga koristim?


Za poboljšanje sposobnosti zarastanja povređene ili atrofične sluzokože vagine: Jedna primena dnevno tokom 7 dana, pre spavanja.

Kao sredstvo prevencije, posebno tokom menopauze: Jedna primena dnevno tokom 3 dana, svakih 10 dana, pre spavanja.

Doziranje se može promeniti po savetu lekara.


Držite vaginalni aplikator na njegovoj širokoj strani. Sa mlaznicom okrenutom prema dole, protresite je da biste pomerili sadržaj prema mlaznici. Dok držite aplikator u ovom položaju, okrenite i otvorite zaštitni poklopac. Ubacite mlaznicu duboko u vaginu, najbolje dok ležite, i stisnite aplikator da biste ubacili sadržaj u vaginu. Uklonite aplikator bez prestanka pritiska na njegove zidove. Bilo koja količina koja izađe iz vagine nakon nanošenja može se lako ukloniti suvom maramicom.