PREGLED PROIZVODA

Andromeda

MOIST LONG ACTING GEL pH 3.0

Vaginalni gel za dugotrajnu hidrataciju i ublažavanje simptoma suvoće

9 napunjenih aplikatora za jednokratnu upotrebu (2,5 g)



EVA INTIMA® MOIST LONG ACTING sa hijaluronskom kiselinom odmah obnavlja i dugo održava vlažnost vagine, ublažavajući simptome suvoće kod odraslih žena, a posebno kod žena u menopauzi. Istovremeno, pojačava regenerativni i zarastajući kapacitet sluzokože vagine u slučajevima koegzistencije atrofičnih lezija.



Kako deluje?


Hijaluronska kiselina formira film na površini sluzokože vagine koji zadržava velike količine vode. Na taj način odmah vraća lokalnu vlagu držeći je danima, a istovremeno se pojačava sposobnost zarastanja i regeneracije tkiva.

Istovremeno, ekstrakti kamilice i aloje ublažavaju dosadne simptome koji prate suvoću kao što su svrab, iritacija i peckanje.

Ne sadrži lekove, hormone, sintetičke boje i parfeme.


Kako da ga koristim?


1 aplikacija svaka 2 ili 3 dana, uveče pre spavanja.

Držite vaginalni aplikator na njegovoj širokoj strani. Sa mlaznicom okrenutom prema dole, protresite je da biste pomerili sadržaj prema mlaznici. Dok držite aplikator u ovom položaju, okrenite i otvorite zaštitni poklopac. Ubacite mlaznicu duboko u vaginu, najbolje dok ležite, i stisnite aplikator da biste ubacili sadržaj u vaginu. Uklonite aplikator bez prestanka pritiska na njegove zidove. Bilo koja količina koja izađe iz vagine nakon nanošenja može se lako ukloniti suvom maramicom.