PREGLED PROIZVODA

Andromeda

MOIST GEL pH 5.5.

Vaginalni gel za hidrataciju i ublažavanje simptoma suvoće

Tuba sa gelom i 9 vaginalnih aplikatora za jednokratnu upotrebu



EVA INTIMA® MOIST je hidratantni, neiritirajući hidrosolubilni gel, koji prirodno vraća normalnu vlagu vagini i vulvi, bez vazelina, i može se koristiti koliko god je potrebno, jer ne sadrži hormone ili lekove. Polimeri rastvorljivi u vodi obezbeđuju dugotrajno očuvanje prirodne vaginalne vlage. Osim toga, ekstrakti kamilice i aloje koje sadrži štite i hidriraju vaginalno područje, a istovremeno ga oslobađaju od manjih iritacija i osećaja peckanja i svraba.



Kako deluje?


Na prirodan način pruža trenutnu hidrataciju u predelu vagine i vulve, a istovremeno oslobađa od manjih iritacija i osećaja peckanja i svraba.

Ne sadrži lekove, hormone, petrohemikalije (vazelin, parafinsko ulje), silikone, etilamine, sintetičke boje i parfeme.


Kako da ga koristim?


EVA INTIMA® MOIST

se može primeniti spolja ili iznutra, nanošenjem prstima ili priloženim vaginalnim aplikatorima, prema vašim ličnim željama. Pored toga, mogu se koristiti veće ili manje količine, u zavisnosti od vaših potreba.


ZA APLIKACIJU PRSTIMA


Čistim rukama stisnite tubu tako da količina gela pokrije vaš prst i stavite je u vaginalni otvor i/ili u spoljašnji deo, prema vašim potrebama.


ZA UPOTREBU SA ALIKATOROM (količina 5 g)

Zavrnite specijalni vaginalni aplikator na vrh tube i lagano pritisnite tubu da je napunite EVA INTIMA® MOIST gelom dok klip ne prestane da se kreće ka spolja (do zareza). Odvrnite, nežno i pažljivo umetnite prednji deo aplikatora u vaginu i nežno gurnite plastični klip do kraja, držeći aplikator čvrsto drugom rukom. Pažljivo uklonite aplikator i bacite ga. U pakovanju se nalazi 9 aplikatora za jednokratnu upotrebu za zdravo i bezbedno korišćenje cele količine EVA INTIMA® MOIST vaginalnog gela.