PREGLED PROIZVODA

ERVAMATIN

Amazonski Acai Berry u kapsulama I prahu

 

Plod Asaia predstavlja značajan izvor vitamina i minerala, dijetetskih vlakana, polinezasićenih i mononezasićenih masnih kiselina koje deluju povoljno na lipidni status (holesterol), takođe poseduje antioksidativne, inflamatorne i kardioprotektivne osobine (zbog visokog sadrzaja antocijana I flavonoida).

Izuzetno je bogat amino-kiselinama i esencijalnim masnim kiselinama omega 3, 6 i 9, dok njegova opna predstavlja bogatu riznicu prirodnih vlakana. Svaka bobica je riznica vitamina A, B1, B2, B3, C i E, a od minerala poseduje fosfor, kalijum, kalcijum, magnezijum, cink i gvožđe koji u ovom sastavu blagotvorno deluju na organizam. Tajna ovog Amazonskog ploda, krije se u ogromnoj koncentraciji antioksidanasa, zbog čega je broj 1 na svetu za eliminisanje slobodnih radikala u organizmu. Pored toga, poslednjih godina je veoma popularan sastojak dijetetskih suplemenata (tablete, sokovi, energetska pića, praškovi) koju su namenjeni redukciji telesne mase, poboljšanju digestije, prevenciji kardiovaskularnih bolesti i usporavanju procesa starenja.

Amazonski Acai Berry capsule a 60, sardži extract Acai berija 8:1, dok Acai berry u prahu sardži extract Acai berija 4:1. Ne sadrži gluten, arome, boje i konservanse.

DEJSTVO:

1.ANTIOKSIDANS – PREVENCIJA MNOGIH OBOLJENJA zbog visokog sadržaja antioksidanasa

2.POMAŽE U SMANJENJU I ODRŽAVANJU TELESNE TEŽINE a tome doprinose dijetetska vlakna

3.POVOLJNO DELUJE NA KOMPLETAN KARDIOVASKULARNI SISTEM, štiti srce I krvne sudove zbog visokog sadržaja antocijana I flavonoida kao I omega kiselina 3,6 i 9.

4.ODRŽAVA ZDRAVLJE KOŽE

5.DAJE ENERGIJU – sadrži visoki procenad vit B3 koji pomaže ćelijama da stvore ATP energiju.

Redovnim korišćenjem, Asai pomaže da uobičajene dnevne aktivnosti obavljamo uz manji utrošak energije tako da u večernjim satima osećamo manju iscrpljenost i umor.

6. USPORAVA PROCES STARENJA, ANTI-AGE EFEKAT I DETOKSIKACIJA ORGANIZMA

Zbog sadržaja visokih količina antioksidansa, štiti ćelije od oksidativnog oštećenja, detoksikuje ih i na taj način produžava životni vek ćelije, a samim tim usporava proces starenja organizma.

 

 

 

UPOTREBA:

Preporučeni dnevni unos je 2-3g Asaija. Kapsule na bazi Asaija mogu se koristiti preventivno 3×1 kapsula, a za brže efekte preporučuju se 3×2 kapsule dnevno. Acai berry u prahu- 2 x 1 kafenu kašičicu promesati sa jogurtom, vodom, sokom i popiti.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije br: 7253/2020

Ispitano na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu i Zavodu za javno zdravlje;

Izradjeno u sistemu GMP.