PREGLED PROIZVODA

ERVAMATIN

ErvaVit immuno ABC – BETAGLUKANI- VAŠ IMUNO ŠTIT ZA CELU PORODICU!


Kolekcija Ervavit immuno ABC sadrži pažljivo birane najkvalitetnije sastojke za imunitet cele porodice sa ekstraktom ploda asai berija , β-glukanom i cinkom.

                  1. Ervavit immuno ABC, 60 capsula

Sadrži - 200 mg beta glukana, 5 mg cinka I 125 mg Acai berry ekstrakta.

                2.  Ervavit immuno ABC ACUTA, 6 kapsula

Kada infekcija krene, tu je ACUTA sa 400 mg betaglukana, 10 mg cinka I 125 mg Acai Bery ekstrakta.

                 3.  Ervavit immuno ABC KIDS, 250 ml ( 23 dnevne doze)

Za nase najmladje I najsladje, posebno izabrani sastojci sa maksimalnom kolicinom betaglukana, Cink glukonata, Vitaminom C I Acai berry bobicama. Specijalna prirodna aroma višnje daje poseban ukus sirupu, kojima Vasi malisani neće odoleti.


Cink doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, normalnoj DNK sintezi, ima ulogu u ćelijskoj deobi, doprinosi normalnoj sintezi proteina, normalnom metabolizmu makronutijenata, ugljenih hidrata, masnih kiselina i vitamina A, normalnoj funkciji imunskog sistema, normalnoj kognitivnoj funkciji, održavanju normalnih kostiju, kose, kože i noktiju, održavanju normalnog vida, normalnoj plodnosti i reprodukciji, održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Acai Berry bobice spadaju u izuzetno jak antioksidant. Tradicionalno se koriste kao lekovito sredstvo kod groznica, kožnih oboljenja, digestivnih poremećaja i parazitarnih infekcija. Plodovi su bogati vitaminima, mineralima, dijetnim vlaknima i antioksidantnim polifenolnim jedinjenjima, kao što su antocijani i flavonoidi. Ova jedinjenja su snažni antioksidansi i omogućavaju organizmu da se odbrani od štetnih slobodnih radikala. Smatra se da je antioksidativni potencijal asai plodova veći od voća za koje se smatra da su bogati izvori antioksidanasa (malina, brusnica, jagoda, kupina, borovnica, zova). Antocijani pomažu organizmu da se zaštiti od raznih infekcija, pa su acai bobice zbog toga postao jedan od bitnih sastojaka preparata za jačanje imuniteta i odbranu oraganizma od virusnih infekcija, poboljšanju energetskog statusa organizma, poboljšanju digestije.

Beta glukan je polisaharid koji je sastavni deo ćelijskog zida brojnih bakterija, biljaka i kvasaca. Ne sintetišu se u organizmu pa se moraju unositi iz raspoloživih prirodnih izvora. Istraživanja ukazuju da je β-glukan nespecifični stimulator imunog sistema sa antioksidantnom aktivnošću, kao i da pokazuje antiinflamantornu aktivnost koja se objašnjava sposobnošću glukana da inaktivira proinflamantorne citokine. Pokazano je da ima mnogobrojne povoljne efekte na ljudsko zdravlje. Beta-glukani stimulišu imuni odgovor organizma na taj način što aktiviraju prvu odbranu organizma makrofage. Stimulacija imunskog sistema doprinosi zaštiti od različitih infekcija. Ervavit immuno ABC kapsule sadrze 200 mg 1,3/1,6D beta glukan > 70% beta glukana, 5 mg Cinka i 125 mg ekstrakta Acai berry bobice. Ova kombinacija definitivno predstvalja štit za imunitet cele porodice, doprinosi smanjenju simptoma i vecoj otpornosti organizma na sve vrste infekcija. Stimuliše imuni sistem (aktiviranjem prve odbrane organizma- celije zvane makrofagi i drži ih u stalnoj pripravnosti), doprinosi zaštiti od različitih infekcija, može imati i imunomodulatornu aktivnost.

Vitamin C – doprinosi jačem imunitetu, smanjuje umor I iscrpljenost, antioksidant.

Upoterba –

ErvaVit immune ABC - preventivno - odrasli i deca iznad 6 godina - 1 kapsula dnevno. Kada prehlada i infekcija krenu 2x1 capsula 7 do 10 dana. Porodično pakovanje od 60 capsula po super ceni.

Ervavit immune ABC ACUTA – jednom dnevno popiti 1 kapsulau. Tretman za 6 dana, kada infekcija I prehlada krenu.

Ervavit immuno ABC KIDS - Odrasli i deca starija od 3 godine: 2 puta dnevno popiti po 1 kafenu kašičicu. Pre upotrebe obavezno promuckati.

Proizvedeno u Republici Srbiji u sistemu GMP i ISO 22000.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.