PREGLED PROIZVODA

ERVAMATIN

HerbOral sirupi

ZA VAS OD KAŠLJA SPAS!


HerbOral sirupi su dijeteski suplementi sa multikomponentnim sastavom. Postoje tri vrste sirupa koje se preporučuju u zavisnosti od vrste kašlja I tegoba. Svaka komponenta sirupa je pažljivo odabrana I u takvoj koncentraciji da pomaže kod ovih problema.

I HERBORAL sa BELIM SLEZOM i ACEROLOM (bogat izvor prirodnog vitamina C) pomaže kod suvog, upornog I nadražajnog kašalja. Umiruje nadražaj sluzokože grla i disajnih puteva, jača imunološki sistem i pomaže bržem ozdravljenju u tretmanu prehlade I gripa. HerbOral sa belim slezom i acerolom predstavlja jedinstvenu kombinaciju ekstrakata biljaka sa teritorije Srbije i Brazila: beli slez, kamilica, acerola i mentol.

II HERBORAL sa JAGORČEVINOM I ACEROLOM pomaže lakše iskašljavanje sekreta, kod iritacije grala praćene produktivnim kašljem, kod bronhitisa. Doprinosi razređivanju sekreta i dovodi do lakšeg iskašljavanja, što povećava prohodnost puteva i olakšava disanje. Stimuliše cilijarni epitel bronhija I pokazuje antimikrobnu aktivnost. Herboral sa Jagorcevinom I Acerolom predstavlja jedinstvenu kombinaciju ekstrakta biljaka sa teritorije Srbije i Brazila: jagorčevina, timijan, acerola i mentol.

III HERBORAL sa BOKVICOM I ACEROLOM pomaže kod kašlja, za lakše iskašljavanje sekreta, smiruje nadražaj i omogućava lakse izbacivanje sekreta. Pogodan je i za pušače. HerbOral sa bokvicom i acerolom predstavlja jedinstvenu kombinaciju ekstrakta biljaka sa teritorije Srbije i Brazila: bokvica, acerola i mentol. Bokvica deluje antimikrobno,sekretolitički, spazmolitički I adstrigentno. Koristi se kao blag ekspektorans,bronhospazmolitik, kod upalnih procesa sluznice usta i zdrela.

Acerola je bogat izvor prirodnog vitamin C sa karotenoidima I flavonoidima ,koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema I štiti celije od oksidativnog stresa,pomaže brzem ozdravljenju I regeneraciji samih celija.


PREDNOSTI HERBORAL SIRUPA:

·        Prirodni preparati;

·        I za decu i za odrasle;

·        Odlična koncentracija prirodnog vitamina C iz Acerole;

·        Komfornost – ne morate dodatno unositi vitamin C i ostale preparate za jačanje imuniteta;

·        Pored toga što rešava kašalj, pomaže organizmu i samom plućnom epitelu da se što pre regenerišu;

·        Acerola pomaže organizmu i kao jak antioksidant;

·        Vitamin C neophodan za jačanje imuniteta, posebno u zimskom periodu.


UPOTREBA:

Odrasli i deca preko 12 godina: 3 x dnevno po jednu supenu kašiku (3x15ml);

Deca od 3-12 godina: 3 x dnevno po jednu kafenu kašičicu (3x5ml);

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije br: 5927/2019;

Izradjeno u sistemu GMP.          


Konačno- pobedite kašalj i ojačajte imunitet!