PREGLED PROIZVODA

Eucerin

Eucerin Krema za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 I SPF 50+




Eucerin Krema za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 i SPF 50+ je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan koji štiti i umiruje osetljivu i suvu kožu. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere¹ širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe sadrži i Gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože.

Ne sadrži parfeme i ima laganu, kremastu teksturu. Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju dobru podnošljivost na osetljivoj i atopičnoj koži.


NAMENA

Pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice koja štiti i umiruje osetljivu i suvu kožu

 

NAČIN UPOTREBE

Nanesite obilno pre izlaganja suncu. Ponavljati postupak, posebno nakon plivanja, brisanja peškirom ili znojenja, radi održavanja prvobitne zaštite.

 

DEJSTVO

Efikasno štiti kožu od opekotina, UV indukovanog starenja i pojave pigmentnih fleka. Smanjuje hiperreaktivnost kože, pruža antioksidativnu zaštitu,podržava obnovu DNK u koži oštećenoj UV zracima.