PREGLED PROIZVODA

Eucerin

PUN NAZIV PROIZVODA

Eucerin Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 30 I SPF 50

 

Eucerin Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 30 i SPF 50 je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan namenjen svim tipovima kože. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere¹ širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe sadrži i Gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože.

Formulacija je dodatno obogaćena hijaluronskom kiselinom dugog i kratkog lanca koja vidljivo smanjuje bore na licu i dekolteu.

Ne sadrži parfeme i ima laganu, kremastu teksturu. Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju dobru podnošljivost na osetljivoj koži.

1 - Ispunjava visoke standarde za UVA i UVB zaštitu koje definiše Cosmetics Europe. Nivoi UVA zaštite u preparatima je viši od EU preporuke.


NAMENA

Pouzdani preparat za zaštitu od sunca za sve tipove kože. Pomaže u sprečavanju fotostarenja i vidljivo smanjuje bore.

 

NAČIN UPOTREBE

Kremu nanositi na lice i dekolte u dovoljnoj količini, svakodnevno pre izlaganja suncu. Redovno je ponovo nanositi, naročito posle plivanja, znojenja i brisanja. Izbegavati kontakt sa očima.

 

DEJSTVO

Zaštita od štetnog dejstva sunčevih zraka. Smanjenje bora na licu i dekolteu. Zaštita od fotostarenja. Dugotrajan matirajući efekat. Pogodna kao podloga za šminku.