PREGLED PROIZVODA

Eucerin

Eucerin Izrazito lagani losion za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 I SPF 50+

 

Eucerin Izuzetno lagani losion za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 i SPF 50+ je losion za zaštitu tela od sunca koji umiruje osetljivu kožu i štiti je od oštećenja izazvanih suncem. Pogodan je i za atopičnu kožu. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere¹ širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A . Ovaj moćni antioksidans neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS).

Izrazito lagani losion za zaštitu tela od sunca se trenutno upija i vodootporan je. Takođe sadrži „Bez tragova nakon pranja”* tehnologiju.

Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju dobru podnošljivost na osetljivoj i atopičnoj koži.


1 - Ispunjava visoke standarde za UVA i UVB zaštitu koje definiše Cosmetics Europe. Nivoi UVA zaštite u preparatima je viši od EU preporuke.

 * Umanjuje intenzitet tragova preparata za zaštitu od sunca nakon pranja


NAMENA

Losion za zaštitu od sunca za telo sa „Bez tragova nakon pranja” * tehnologijom. Umiruje i štiti osetljivu kožu, uključujući i atopičnu kožu.

 

NAČIN UPOTREBE

Nanesite obilno pre izlaganja suncu. Ponavljati postupak, posebno nakon plivanja, brisanja peškirom ili znojenja, radi održavanja prvobitne zaštite.

 

DEJSTVO

Efikasno štiti kožu od opekotina izazvanih sunčevim zracima. Smanjuje hiperreaktivnost kože i pruža snažnu antioksidativnu zaštitu.